WELKOM BIJ TEKSTBUREAU VIA JOB UIT EMMEN!

Hulp nodig om je online beter te presenteren?
VIA JOB helpt je graag door motiverende SEO teksten,
zodat je klanten je kunnen bereiken

ONZE DIENSTEN

Wij staan voor kwaliteit, een persoonlijke benadering en meedenken

SEO tekstschrijver in Emmen

Dichtbij en vertrouwd

Ben je op zoek naar een goede en moderne SEO tekstschrijver in Emmen of omgeving? VIA JOB is een kleinschalig tekstbureau, gespecialiseerd in teksten voor je website, zoekmachineoptimalisatie en contentbeheer. Wij zijn SEO copywriting certified door de YOAST Academy, een autoriteit op het gebied van tekstschrijven voor websites. Voor een goede copywriter ben je bij ons dus aan het goede adres.

Wat doen wij?

VIA JOB schrijft al jaren teksten voor websites en webshops. Maar wij kijken verder dan tekst alleen. Wij kijken naar jouw product door de ogen van je potentiële klant en verwerken die kijk in onze teksten.

Bovendien weten we uit ervaring hoe Google naar sites kijkt. Wij optimaliseren je pagina’s voor zoekmachines, zodat je lokaal en verder van huis sneller gevonden wordt.

DICHTBIJ

Wij zijn gevestigd in Emmen en kunnen dus snel op locatie zijn.

PERSOONLIJK

Wij vinden onderling vertrouwen een belangrijke basis om samen te werken.

KUNDIG

Wij zijn gecertificeerd en hebben jaren ervaring in de online wereld.

Onze opleidingen en trainingen

Verschillende soorten tekst

Een SEO tekstschrijver (of copywriter) schrijft verschillende soorten tekst. Hieronder staan een paar voorbeelden:

Productpagina’s

Bij een webshop draait het natuurlijk om het verkopen van producten. Het is daarom belangrijk dat deze producten goed beschreven worden en goede afbeeldingen/videootjes bevatten. Een contentbeheerder die ook SEO tekstschrijver is, zal ook keyword research doen om de productpagina goed vindbaar te maken.

Meta-omschrijvingen

Mensen die op internet zoeken naar een product, krijgen eerst een kort tekstje te zien over het product. Deze tekst heet de meta-omschrijving (meta description). Dit tekstje moet de potentiële klant overhalen om op jouw product te klikken. Bij content management hoort dus ook het schrijven van dit soort korte, overtuigende tekstjes.

Merkpagina’s

Om beter vindbaar te worden, heeft een site meer nodig dan alleen producten. Je hebt ook merkpagina’s nodig, zodat mensen informatie kunnen vinden over de producent van bepaalde producten. Deze pagina’s moeten zo opgezet worden dat alle informatie die iemand zoekt, daar te vinden is. Hoe beter deze informatie, hoe relevanter.

Blogs

Waarschijnlijk heb jij als ondernemer de meeste kennis van je producten. Je weet precies waarvoor je ze kunt gebruiken. Als je die kennis deelt met je klanten via blogs, zullen nog meer mensen je site weten te vinden. Misschien heb je wel de kennis, maar niet de tijd om je verhaal om te zetten in een mooi en foutloos blog. Ook dan biedt een contentbeheerder uitkomst.


Contact

HEB JE EEN VRAAG?

Neem gerust contact met ons op. We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

ONZE DIENSTEN

Goede content, pakkende blogs, duidelijke productpagina’s

Strategisch beheer van de content en producten in je webshop

Gecorrigeerde tekst of een mooie vertaling uit het Frans of Engels

Speciaal voor ondernemers in Emmen

Vooral het midden en kleinbedrijf kan vaak wel wat ondersteuning gebruiken bij het verbeteren van de website. Het is dan het handigst om een tekstschrijver in de hand te nemen die snel bereikbaar is. Omdat VIA JOB gevestigd is in Emmen kunnen we regelmatig en snel contact houden en zo nodig op locatie meewerken. Dat doen we al jaren in het mooie Drenthe.

Misschien besef je net als veel andere bedrijven in Emmen en omstreken dat er grote kansen liggen in de online markt. Nu meer dan ooit. Maar hoe ga je het aanpakken? Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Met een goede tekstschrijver kun je je pagina’s zo inrichten dat je eerder gevonden wordt.

Daarom zeggen wij: investeer in online, investeer in een goede SEO tekstschrijver!

Wat doet een SEO tekstschrijver?

Een SEO tekstschrijver wordt ook wel een SEO copywriter genoemd. Hij schrijft teksten (Engels: copy) die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Hij schrijft natuurlijk op een aantrekkelijke, duidelijke manier, maar weet daarnaast welke zoekwoorden hij het best kan gebruiken om een pagina beter vindbaar te maken.

Daarnaast kijkt een SEO tekstschrijver naar het grote plaatje. Hij levert niet gewoon tekst af, maar hij denkt na over de specifieke behoeften van een bedrijf en vertaalt dat door naar de website. Een ondernemer die vooral in de buurt van Emmen actief is, zal bijvoorbeeld het liefst gevonden willen worden door mensen in en rond Emmen. De copywriter zal de pagina’s die hij maakt, dus inrichten op die behoefte.

Beter online, beter in de regio

Wij snappen als geen ander dat je als ondernemer het liefst al je tijd en energie gebruikt om je onderneming op een hoger niveau te brengen. Het is daarbij handig als je een deel van je werk kan uitbesteden aan een specialist. VIA JOB levert je een SEO tekstschrijver die je helpt je klanten te vinden via de online weg. In de regio en daarbuiten!

Wil je vrijblijvend een afspraak maken met ons?

ONZE VISIE:

Geen sterke verhalen maar goede tekstenmooie resultatentevreden klantenbetrouwbaarheid

Daarom vertellen we niet waarom je moet kiezen voor VIA JOB. We houden van ons vak en laten graag zien waar we goed in zijn. Bovendien werken we graag op basis van wederzijds vertrouwen. Waarom zouden we dus niet eens kennis maken?

Lees hier onze blogs

Hieronder vind je onze laatste berichten over tekstschrijven, SEO, contentbeheer en nog veel meer!

Vindbaarheid webshop

Je hebt een webshop met mooie producten. Hoe zorg je ervoor dat meer mensen je webshop vinden via zoekmachines? Het […]

Het algoritme waarmee Google websites beoordeelt en rankt wordt regelmatig ge-updatet. Voor 2021 heeft Google de Page Experience aangekondigd. Ben […]

Wie is je klant

Het belang van een goede website is nog nooit zo duidelijk geweest als nu. Vandaar dat veel bedrijven tijd en […]