SEO TEKSTEN
u vraagt, wij schrijven

SEO Teksten

Hoe en wat?

Wat een gekke uitdrukking: SEO teksten. Vinden wij ook. Maar is er een andere manier om te zeggen dat teksten zo geschreven zijn dat ze voor zoekmachines geoptimaliseerd zijn? Waar het op neerkomt: met goede SEO teksten geef je zowel je klant als zoekmachines alles wat hij zoekt op jouw website. Hoe je dat doet? Laat dat aan ons over.

Contentstrategie

We stellen voor je vast wat de beste aanpak is voor een goede site. Strategische content.

Zoekwoorden

Op basis van een zoekwoorden onderzoek schrijven we teksten met relevante zoekwoorden.

Soepele teksten

Het belangrijkste van SEO teksten is dat ze lekker en makkelijk lezen. Speciaal voor internetlezers!

Analyse

Natuurlijk weet je pas echt of iets werkt als je de resultaten bijhoudt. Wij monitoren je pagina’s en passen zo nodig aan.

ONDERSCHEIDEND

Ga niet op in de massa. Onderscheid je met geweldige content. Laat iedereen weten dat jij de aandacht verdient en vergroot je online vindbaarheid.

ONLINE STERK

GOEDE TEKST IS DE BASIS VOOR EEN GOEDE WEBSITE

DUIDELIJK VERHAAL

De meeste sites vertellen niet duidelijk het verhaal van het bedrijf. Dat is zonde, want dat creëert chaos bij je bezoekers en bij zoekmachines. Hoe duidelijker je kunt overbrengen wat je belangrijk vindt, wat je doet en waar je voor staat, hoe makkelijker je je doelgroep bereikt. Wij helpen je die vertaalslag te maken.

UNIEKE SEO TEKSTEN

Via Job schrijft mee aan veel verschillende websites. Wij kijken naar wat jou als bedrijf of organisatie uniek maakt. Wat jou beter maakt dan de rest. Zo maken we elke keer weer teksten die uniek zijn én helemaal geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines.

Dat allemaal dankzij SEO tekstschrijven.