OVER VIA JOB
wij zijn het maar

EVEN VOORSTELLEN…

Wij werken samen met verschillende getalenteerde zzp’ers om altijd een goed product af te kunnen leveren.
De ‘harde kern’ van Via Job is:

Job

SEO-tekstschrijver

Kim

Creatief brein

LEUK OM KENNIS TE MAKEN!

Ik vertel je graag wat meer over Via Job. Via Job is opgericht door mij, Job Jansen. Samen met mijn vrouw Kim helpen we bedrijven en particulieren om meer uit hun website te halen. ‘Via Job’ krijg je namelijk heel makkelijk een website zonder fouten, met duidelijke taal en een goede presentatie. Wij zijn ervan overtuigd dat iedere website met een paar eenvoudige aanpassingen beter uit de verf komt. Dat is onze visie. Maar laat ik ook wat over mijn achtergrond vertellen.

STUDIE EN TRAININGEN

Interesse en passie voor taal staan centraal in mijn leven. Dankzij de opleiding Klassieke talen aan de Universiteit van Amsterdam heb ik een solide taalachtergrond. Daarnaast hebben diverse SEO-trainingen me geholpen deze kennis om te buigen naar het moderne nu.

TAAL, TAAL EN NOG EENS TAAL

Wij zijn van het reislustige soort. Een deel van mijn studietijd heb ik bijvoorbeeld aan de schitterende Sorbonne-Universiteit in Parijs doorgebracht. Een inspiratievolle tijd waar ik de ins en outs van de Franse taal heb opgepikt.

Tijdens het reizen heb ik me verdiept in meerdere talen, zoals het Portugees en Indonesisch. Taal is een schitterend middel om te communiceren met mensen van alle achtergronden. Deze passie voor taal motiveert me om me professioneel bezig te houden met taal. Niet als leraar klassieke talen, maar als tekstschrijver en vertaler.

VAN OUD NAAR NIEUW

De afgelopen jaren heb ik veel vertaald en ben ik in de e-commercewereld beland. De creatieve kant van het SEO tekstschrijven en de uitdaging om moeilijke dingen makkelijk te verwoorden, trekken me aan. Daarnaast heb ik me verdiept in alles wat er komt kijken bij het creëren van online content. Zo heb ik verschillende trainingen gevolgd van de Yoast Academy.

Laat me weten wat Via Job voor jou kan betekenen. Samen komen we tot iets moois. Ik hoor graag van je!

Met vriendelijke groet,

Job Jansen
Eigenaar Via Job

ALL-ROUND

Naast tekst verzorgen wij ook het beheer van je website.

PERSOONLIJK

Wij vinden onderling vertrouwen een belangrijke basis om samen te werken.

KUNDIG

Wij zijn gecertificeerd en hebben jaren ervaring in de online wereld.

Onze opleidingen en trainingen:

Een paar van onze tevreden klanten:

Lees onze blogs:

Vindbaarheid webshop

Je hebt een webshop met mooie producten. Hoe zorg […]

Het algoritme waarmee Google websites beoordeelt en rankt wordt […]

Wie is je klant

Het belang van een goede website is nog nooit […]