WELKOM BIJ VIA JOB!

Online je klanten beter bereiken?
Dan ben je aan het juiste internetadres!
Via Job tekstbureau helpt je graag
met SEO advies

ONZE DIENSTEN

  • SEO tekstschrijven
  • SEO advies
  • Content management
  • Redactie
  • Leuk ondernemen

Goede content, pakkende blogs, duidelijke productpagina’s

Advies om op de lange termijn  online te groeien

Strategisch beheer van de content en producten in je webshop

Herschrijven en redigeren
van artikelen
in goed Nederlands

OVER ONS

Via Job tekstbureau in Amsterdam

Via Job is een tekstbureau dat gevestigd is in het bruisende Amsterdam. Wij werken samen met meerdere opdrachtgevers in de omgeving van Amsterdam, maar ook in de rest van het land. Wij gaan voor een professionele en tegelijk persoonlijke aanpak. Juist het feit dat we in de buurt van Amsterdam werkzaam zijn, maakt dat we bedrijven in de omgeving via persoonlijk contact kunnen helpen. Wij zijn een kleinschalig tekstbureau, waardoor we onze tarieven scherp kunnen houden. Da’s ook wel fijn.

Wat doen wij?

Via Job is gespecialiseerd in online content. Wij kunnen je helpen bij je tekstwerk in de breedste zin van het woord: tekst voor je site, maar ook offline content. Wij schrijven teksten, corrigeren en herschrijven bestaande teksten en beheren de content op je site, zodat je beter gevonden wordt door klanten in Amsterdam en omstreken.

Steeds meer bedrijven beseffen dat er grote kansen liggen in de online markt. Maar hoe ga je het aanpakken? Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Wij helpen je bij het inrichten van je site met een goede SEO-strategie, mooie teksten en pakkende blogs.

Speciaal voor het MKB

Vooral het midden en kleinbedrijf kan vaak wel wat ondersteuning gebruiken bij het verbeteren van de website. Het is dan ideaal om een tekstbureau in de hand te nemen waarmee snel gecommuniceerd kan worden. Omdat Via Job gevestigd is in Amsterdam, kunnen we regelmatig contact houden en zo nodig op locatie meewerken.

Tot snel,Wij snappen als geen ander dat je als ondernemer het liefst al je tijd en energie gebruikt om je onderneming op een hoger niveau te brengen. Het is dan handig als je een deel van je werk kan uitbesteden aan een specialist. Via Job is een tekstbureau dat je helpt je klanten te vinden via de online weg.

Onze opleidingen en trainingen