SEO-TEKSTEN
u vraagt, wij schrijven

KWALITEIT LOONT

Via Job is gespecialiseerd in SEO teksten. Dat zijn teksten die aantrekkelijk zijn voor zowel de doelgroep van je site als voor zoekmachines. De belangrijkste kenmerken van een SEO tekst zijn:

  • Aantrekkelijk
  • Motiverend
  • Goed vindbaar via zoekmachines

Met een SEO tekstschrijver (ook wel SEO copywriter) kun je bouwen aan een site die beter vindbaar is. Via Job is SEO copywriting certified door Yoast Academy en schrijft al jaren teksten voor verschillende websites en webshops.

DUURZAME CONTENTSTRATEGIE

Je zou gewoon een artikel kunnen laten schrijven en dat op je site plaatsen. Maar wij hebben gemerkt dat een duurzame website-strategie meer is dan lukraak artikeltjes plaatsen. Wij denken graag mee met onze klanten, zodat je meer resultaat hebt van je investering. Een goede tekstschrijver doet meer!

Lees meer over SEO teksten in onze blog:

SEO tekstschrijven

Er zijn veel misverstanden over wat SEO tekstschrijven precies is. […]

Onze aanpak

Wat kun je verwachten als je kiest voor een samenwerking met Via Job?

1. KENNISMAKEN

Als bedrijf wil je dat je verhaal goed verteld wordt. Daarom vinden wij de persoonlijke benadering erg belangrijk. Vandaar dat we altijd eerst een afspraak inplannen om kennis te maken, zodat we goed weten waar jij als opdrachtgever voor staat en wat je bedrijfsmissie is. Zo’n afspraak is vrijblijvend en kan telefonisch, via een videogesprek of op locatie en duurt ongeveer 30 minuten.

2. PLAN OPSTELLEN

Na het kennismaken stellen we een plan op, een contentstrategie. Het kan zijn dat je af en toe een artikel nodig hebt, of zelfs eenmalig, maar het kan ook zijn dat je je hele website wilt verbeteren. Ook hierin denken we graag mee. Er is een plan voor elk budget. Als wij duidelijk voor ogen hebben wat jij als opdrachtgever wilt, gaan we aan de slag.

3. ZOEKWOORDENONDERZOEK

Voordat we beginnen met schrijven, kijken we naar het zoekgedrag van je potentiële klanten. We merken vaak dat opdrachtgevers andere termen gebruiken dan mensen die zoeken op internet. Daardoor worden veel bedrijven niet gevonden. Daarom kijken we goed naar welke termen gangbaar zijn als mensen op zoek zijn naar bepaalde informatie of producten.

4. SCHRIJVEN

Afhankelijk van het onderwerp schrijven wij SEO teksten zoals artikelen, blogs en productpagina’s. Daarnaast leveren wij de meta-informatie aan. Je mag ook zelf de teksten aanleveren, bijvoorbeeld van je huidige site. Die teksten redigeren en herschrijven we, zodat het lekker leest en een duidelijke structuur en goede zoekwoorden bevat.

Publiceren en onderhouden

We kunnen de teksten die we schrijven ook zelf plaatsen in je content management systeem, zoals WordPress of Magento. Dat scheelt je een hoop werk en zorgen! Bij onderhoud kun je denken aan het plaatsen van linkjes naar artikelen die later verschijnen. Daarnaast kunnen we ook monitoren hoe bepaalde pagina’s ranken en eventueel aanpassingen doorvoeren.

Deze werkzaamheden vallen meer onder contentbeheer. Wil je meer weten over contentbeheer? Lees dan hier verder.

Wat onze klanten zeggen:

We zijn enorm tevreden over de snelheid, kwaliteit & manier van communiceren van Via Job. We doen inmiddels meerdere projecten samen en zijn erg tevreden!

Joran-Lars Busscher

CEO Peat Digital BV

Via Job schrijft en redigeert al lange tijd teksten voor onze webshop en wekelijkse nieuwsbrief. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de content en de communicatie.

Jelle de Bruijn

Via Job heeft voor ons inhoudelijk ijzersterke artikelen geschreven… en ons erg goed geholpen met het helderder krijgen van bijvoorbeeld doelgroep, Tone of Voice en schrijfstijl.

Ruud Meulenberg

CEO Milltain.nl en Ruudmeulenberg.nl

We hebben al jaren een zeer prettige samenwerking met Via Job.

Job schrijft prachtige teksten toont initiatief en denkt mee in het hele proces.

Daniella van Emmerik

Voormijndier.nl

Lees hier onze nieuwste blogs

Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en schrijven regelmatig over taal in de digitale wereld.

Vindbaarheid webshop

Je hebt een webshop met mooie producten. Hoe zorg […]

Het algoritme waarmee Google websites beoordeelt en rankt wordt […]